Jest już taki temat w forum z Oddysee, to i w Exoddus'ie być powinien .
W jakich lokacjach Sligi najbardziej Was denerwowały i sprawiały najwięcej kłopotów.
Mnie dobijali w Slig Barracks! No po prostu horror tam przeżywałam . Całe szczęście, że to Exoddus więc jest quicksave
.
Zwłaszcza jeden moment mnie dobija. Tam, gdzie trzeba się chować za "cieniami" Mudokonów. Za Chiny nie mogłam tego przejść za młodu, a teraz zapomniałam jak ja to wtedy zrobiłam i nie mogę znowu przejść .
Ale muzyka tam jest powalająca .
Tam gdzie są tarcze w kształcie Mudokonów , pamiętam x] natrudziłem się.
Jeszcze w ostatnich etapach gry (Soul Storm Brew) ze sligami się trudziłem .
"I love it when a plan comes together"
Hmm... co do Slig Barracks to się zgodzę, ale jeszcze w Soul Storm Brewery Sligi dawały mi niezłego kopa w du*e. Szczególnie w takim jednym etapie, co są w tle i trudno przejść nie zostając przerobionym na sito.
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Sligi mi sprawiły kłopoty po opuszczeniu FeeCo Depot i udaniu się do SoulStorm Brewery, tam taki krótki etap jest, gdzie Greetery jeżdżą, dużo Sligów w tle i kilka miejsc, gdzie można schować się przed ich ostrzałem. Zanim się przeturla za skrzynię jakąś, jest się już dziurawym albo porażonym
Shrykull
Marabit napisał:
Sligi mi sprawiły kłopoty po opuszczeniu FeeCo Depot i udaniu się do SoulStorm Brewery, tam taki krótki etap jest, gdzie Greetery jeżdżą, dużo Sligów w tle i kilka miejsc, gdzie można schować się przed ich ostrzałem. Zanim się przeturla za skrzynię jakąś, jest się już dziurawym albo porażonym
Ł-A-T-W-E-!-
A dla mnie te tarcze nie są trudne xD
Żonka
Wszystkie te rzeczy, które wymieniliście, przeszłam za 1 razem ja ze Sligami nie mam nigdy problemu, ale za to siekarki do mięsa to czysty koszmar...
항상 잠을 자고 싶다
Wyjęty spod prawa
Kimiko napisał:
Jest już taki temat w forum z Oddysee, to i w Exoddus'ie być powinien
.
W jakich lokacjach Sligi najbardziej Was denerwowały i sprawiały najwięcej kłopotów.
Mnie dobijali w Slig Barracks! No po prostu horror tam przeżywałam. Całe szczęście, że to Exoddus więc jest quicksave
.
Slig Barracks jest to dla mnie najłatwiejsza lokacja. Bo Bonewerkz jest wkurzające na końcu a szczególnie te Slogi! I lubię Slig Barracks bo tam jest Hardcorowo trudno jak dla ciebie.
Ostatnio edytowany przez mentalesmen (2013-01-19 13:01:47)
A ja tam je lubię . Więcej kłopotów sprawiały mi te gąsiennice których nazwy zapomniałem. Najwięcej jest ich w necrum. Dla mnie to je koszmar
.
Chociaż jak patrzę na sligi od strony barracks'ów to chyba jednak ich nie lubię .