Przyjemna lokacja Taki fajny, leśny klimacik panuje.
Raz byłem z rodziną w Sudetach (a mieszkam pod Wołominem, więc dystans to nie w kij dmuchał! ) i widziałem takie miejsce co było wręcz bliźniaczo podobne do Paramonii!!! BEZ JAJ!!! Ech, brakowało tylko Eluma
Ostatnio edytowany przez Mati9319 (2009-11-25 14:54:05)
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Mati9319 napisał:
Przyjemna lokacja
Taki fajny, leśny klimacik panuje.
Raz byłem z rodziną w Sudetach (a mieszkam pod Wołominem, więc dystans to nie w kij dmuchał!) i widziałem takie miejsce co było wręcz bliźniaczo podobne do Paramonii!!! BEZ JAJ!!! Ech, brakowało tylko Eluma
Gdzie w sudetach ? bo można powiedzieć że z tamtąd jestem, w Wałbrzychu mieszkam
Nie pamiętam dokładnie. Kojarzysz wieś Pisarzowice? No to gdzieś w okolicy.
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Mati9319 napisał:
Kojarzysz wieś Pisarzowice? No to gdzieś w okolicy.
Nom wiem gdzie to samochody z silnikiem Diesel'a tam naprawiają Ale gdzie takie tereny nie wiem ...
W niektórych miejscach w Paramonii widać pajęczyny, na filmiku po wskoczeniu do rury widać też, że paramity biegały sobie kiedyś po świeżym powietrzu na tych terenach. Pewnie do czasu, aż glukkonom nie przyszło do głowy utworzenie Paramite Pies Ta cutscenka może przedstawiać ich wyruszanie na bój, tak samo zresztą jak u scrabów.
no klimatowa, podobnie jak Scrabania, obydwie mają swój smaczek
Zawsze odczuwam smutek kiedy przejdę już Paramonię i Scrabanię, bo mógłbym ciągnąć te lokacje dalej i daleeej ;]
Shrykull
Hehe, moja ulubiona lokacja! Ach ten klimacik i te 50 metrowe jodły(??) w tle A także resztki budowli i namiotów.
A wisienką na torcie są paramajty które tu żyją
Ostatnio edytowany przez Przyjaciel Abe'a (2011-05-29 15:05:22)
Góry Stołowe. To zdjęcie najbardziej przypomina Paramonie. Brakuje tylko na horyzoncie widoku świątyni. Jak by ktoś znalazł inne zdjęcia zbliżone do oddworldowej lokacji to wklejać.
"I love it when a plan comes together"
Mudomo
This is Amizing :O Ja chyba też tam pojadę