[html]<fieldset><p>
Scrabania
</b></p><p></fieldset>[/html]
[html]<fieldset><p>
<b>Rodzima kraina Scrabów. Surowy skalisty krajobraz sprawił, że jest to miejsce powszechnie wyludnione i nieużytkowane. Mimo pustynnego klimatu rozwinęła się tu flora, a należą do niej prymitywne krzewy oraz znacznych rozmiarów kaktusy. Nie wiadomo dokładnie czy te tereny są odwiedzane przez Scraby, które jak wiadomo należą do przetrzebionego gatunku i mieszkają w świątyni gdzie nie są narażone na bezpośrednie wpływy gospodarki Glukkonów. Do innych stworzeń żyjących w Scrabanii należą Elumy oraz nietoperze. W Scrabani znajdują się również industrialne obiekty użytkowane przez Sligi. Do bardzo ciekawych konstrukcji należą tajemnicze wiatraki prawdopodobnie wykonane z pęcherzy zwierząt, jednak te w przeciwieństwie do tych z Paramonii są w ciągłym bezruchu. Charakterystyczną cechą tej lokacji są skalne monumenty ukazujące podobiznę Scrabów. W rozgrywce przejście Scrabanii jest dla głównego bohatera testem, a jego pomyślne ukończenie daje możliwość uzyskania mocy Shrykulla za pośrednictwem szamanów.</b></p><p></fieldset>[/html]
"I love it when a plan comes together"
KLIMAT! KLIMAT! KLIMAT! Te tła po prostu wymiatają!!! Moja ulubiona lokacja w AO i w całym Oddworld jednocześnie. Nic dodać, nic ująć.
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Mullock napisał:
Jeszcze muzyka w tle , majstersztyk ;]
Taa... ogólnie soundtrack abe'a jest kozak
Akurat dzisiaj mam zamiar w nocy przejść sobie AO
Ostatnio edytowany przez Mati9319 (2009-12-02 18:54:41)
Tyle tam piękna ! Ah ! Muszę w końcu dojść do Scrabani i posłuchać tej muzyki i pooglądać widoczki
Slim napisał:
Scrabania to taka Oddworld'owa Nevada xd
W rzeczy samej Dzisiaj se pogram. Dla uczczenia ferii świątecznych xD
Cóż... zawsze jest dobra pora na podziwianie uroków Scrabanii Mam nadzieję, że gdzieś na Ziemi znajdą się tereny podobne do tej mistycznej lokacji. No ale na świątynię scrabów nie ma raczej co liczyć
D