Soul Storm Brewery - potężna fabryka gdzie produkowane jest piwo o tej samej nazwie. W całym zakładzie mieści się kilka lokacji min. Bonewerkz , Slig Barracks i FecooDepot. Soul Storm Brewery jest główną siedziba 3 najważniejszych ''glukkonów'' ; Dr. Phleg'a , Generała Dripik'a i V.P Aslik'a.
"I love it when a plan comes together"
Moja ulubona lokacja w AE . Taki specyficzny klimat moim zdaniem tam panuje. Nie zapomnę końcowej ucieczki!
Przydało by się delikatne sprostowanie moim zdaniem: otóż FeecoDepot, Slig Barracks, Bonewerkz i Soul Storm Brewery to miejsca oddzielone od siebie (a FeecoDepot rzecz jasna stanowi stację kolejową prowadzącą do SB, Bonewerkz i SSB).
Ostatnio edytowany przez Mati9319 (2009-12-22 08:33:25)
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Uwielbiam to miejsce
Budzą się wspomnienia z zeszłego tygodnia (A ja znowu rycze)
Bodzio800 napisał:
wspomnienia z zeszłego tygodnia
Eee... czyli że grałeś w zeszłym tygodniu, tak?
Ależ mi się podoba ten baner z głową glukkona i napisem SSB W tej lokacji oprócz końcowej ucieczki bardzo podoba mi się także spora ilość zulagów do poskromienia. Jeden z nich nie daje mi o sobie zapomnieć. To ten bardzo długi (w sensie ilości ekranów góra-dół, ale jego przejście w sumie sporo czasu zabiera) z trzema mini-zulagami (wejście do jednego z nich bardzo ukryte w cieniu). Coś strasznego. Chyba niezbyt dokładnie wyjaśniłem
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
W cutscence, kiedy Brewmaster pyta ile przybywa mu łez, to slig powiedział 20 galonów na godzinę, a Glukkon się oburzył.
I teraz tak:
1. Nie dziwie się dlaczego tak mało, skoro w całej grze było tylko 5 mudków poddanych Tears Extractor'owi.
2. Skoro tylko 5 mudków było poddanych temu procesowi, to niby jakim cudem co godzinę każdy z mudków wydzielał około 20 litrów łez??!! WTF?!
Liczba Mudokonów w Tear Extractorach mogła się zmieniać, Slig powiedział przecie, że znikają, może więc szorujący podłogi byli też okresowo brani do maszyn. 20 galonów to 75 litrów
Shrykull
Ech,ja jeszcze nie skończyłem SSB. ALe wiem że będe miał dobre zakończenie.
I strasznie mi żal tych Mudków w Tear's Extractorach
Warto dodać, że produkowany przez ten zakład napój zawiera na butelkę 10 000 kalorii, 500 g tłuszczu, 800 g sodu, 6 kg cukru i absolutnie żadnych protein i witamin
Mudanchee
6 Kg cukru? W 1-litrowej butelczynie???!!! Coś nas tu kitujesz marabit