Jak to?
Skąd wiesz?
Marabit doskonale dał sobie radę, ale dalej nie wiadomo, co to jest ta cicha zieleń, i o co chodzi z tą kratką w le petit tumor. I w dodatku jak Ci fani to zrobili?
Ostatnio edytowany przez Gretter (2011-02-19 13:10:12)
Widać po prostu, że fani zrobili, oficjalnie Rupture Farms nie wypuściłoby produktów o takich dwuznacznych i figlarnych nazwach. Cicha Zieleń wygląda na jakiś krem, bo to seria kosmetyków, a Le petit Tumor to pewnie zwykły guz :abeface5:
Shrykull
chodzi chyba o guz nowotworowy niektórzy to mają pomysły
.
No a Elum Chubs to też dzieło fanów? Bo jak tak to jak wyjaśnić, że w demie był taki plakat?
Może zobaczyli i zrobili na podstawie oryginalnego produktu, albo to w demie to inny artykuł o innej nazwie, np. Elum Cakes, jak pisał michu
Ciekawi mnie czego w AE reklamują płyn do ust Mollucka, a tych innych produktów już nie.
Jak to nie? Reklamują Scrab Cakes w wiadomościach i na bannerach LED, a w Soulstorm Brewery widać stary bilboard z Paramite Pies.
ale mi chodzi, że reklamują płyn do ust a nie reklamują le petit tumor itd.
oddworldlibrary.net/archives/web/oddworld.com/rf_catalog.shtml (Uwaga, szkodliwe oprogramowanie)
Tych produktów chyba jednak fani nie zrobili
No a ten płyn Just Eyes to na co mógłbyć?
Ostatnio edytowany przez Gretter (2011-02-20 15:28:26)
,,Wiadomość do klientów: Proszę nie wysyłać maili do Oddworld w sprawie tego katalogu. Dla tych, którzy myślą, że RuptureFarms istnieje naprawdę i jest to prawdziwy katalog - obudźcie się! Chodzi tylko o zabawę."
,,Just Eyes" - ,Po prostu oczy"
No chyba nie myślisz, że według mnie planeta Oddworld istnieje
Po prostu mam obsesje na punkcie Oddworldu i chce wszystko wiedzieć o AE i AO
Sory za Double posta.
A co do tego katalogu:
Kto by jadł guzy nowotworowe, grudki po syfilisie, breje z jelit czyli o ile się nie myle złogi kałowe? hmm...? Pokręcony ten Oddworld
Czy jak w AE slig w MoM mówił: spróbujcie nowego płynu do ust Mollucka to nie chodziło przypadkiem o ten:
http://oddworldlibrary.net/archives/tog … O0002.jpg1 Bo mi się wydaje, że tak.
Ostatnio edytowany przez Gretter (2011-02-20 15:47:05)
A poza tym to ja przejrzałem trochę oddworld first ten years i tam było elum chubs
Ostatnio edytowany przez yoshi (2012-03-10 11:05:02)
Nie myślę, że według Ciebie planeta Oddworld istnieje, chociaż jest to pewne w 99%. Po prostu tak pisali w tym katalogu.
Te produkty fani wykreowali znacznie później po powstaniu AO i AE. Płyn do ust Mollucka to coś innego z całą pewnością
BTW. zedytuj, bo masz double posta.
To jest ta książka z artami?
Jak tak to wyślij zdjęcie tego eluma tak żeby było widać napisy
.
Muszę sobie kupić tą księge