[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Slim (2009-11-21 18:55:09)
yt: slimiasty slim
aka slepyslimak
http://www.ballisticpublishing.com/books/oddworld/
tu można kupić księgę. Jest też opcja przeglądania czyli cała księga w sieci bez ściągania!!
No to wszystko fajnie ale... jak powiększyć tekst ? Przecież tego nie da się odczytać. To już lepiej z google books, ale tam książka jest nie pełna.
aka slepyslimak
hmm jakiś błąd nie chce się odtworzyć plik... :\
a ta limitowana wersja kosztuje 170 dolców ;o x[ kupa siana
"I love it when a plan comes together"
"a ta limitowana wersja kosztuje 170 dolców ;o x[ kupa siana"
Jasne... a widziałeś limitowaną limitowanej o nazwie folio edition? Kosztuje "marne" 290$
http://www.ballisticpublishing.com/book … /index.php
Slim ... link wygasł , zrób coś :abeface:
Damn , wszędzie wygasły... najlepiej na Rapdisahre uploadować bo tam długo trzymają serwerery...
Nie link wygasł tylko odsiebie.com zamknięto za nielegalne rozpowszechnianie plików. Ponoć admina przymkneli czy coś...
Dobra dałem to na rapida
aka slepyslimak
Nie no , good job Sporo fajnych obrazków , właśnie se jeden wykorzystałem do zrobienia avka
+ proponowałbym zrobienie do tego hasła, będzie ono widoczne tylko dla zarejestrowanych ;}
Dobra tam utrudniać ludziom nie będziemy, jak kogoś zainteresuje (nie koniecznie z tego forum) to niech ściąga. Zawsze to jeszcze jeden polski fan Oddworlda, poza tym takie hasełko łatwo obejść. ;]
aka slepyslimak
na poczatku nie wiedzialem jakie haslo Zgadlem, a potem i tak znalazlem ze na stronie glownej jest ;P A co do ksiazki to chetnie bym ja kupil, u mnie w uk jest po 60 funtow, wiec moze kupie sobie ja np. na swieta
Ostatnio edytowany przez crash94 (2010-07-21 15:15:06)
Zdałoby się takie cacko na półce... szkoda że majątek trzeba na nią wydawać.
JESTESCIE ZAJEBISCI! CALY INTERNET WYSZUKALEM I NIE MOGLEM ZNALESC TEJ KSIAZKI, A KUPIC NIE MOGE BO ZYJE W HOLANDII....A TU TAK Z NIEBA SPADLO A jakie jest haslo? EDIT: Sorki juz znalazlem
Ostatnio edytowany przez Witcher10 (2010-09-05 13:52:05)