Żonka
Chciałabym Wam pokazać moją "sztukę" w DUUŻYM cudzysłowiu Otóż dość dużo rysuję i często słyszę, że moje rysunki są bardzo dobre, "Tusia masz talent!", itp., ale są one wygłaszane przez rodzinę, a wiem, że nawet jakbym rysowała patyczaki na wrotkach, to by mówili, że rysunki są bardzo dobre... Chciałabym usłyszeć Waszą opinię i krytykę. Na razie pokażę jeden rysunek (reszta jest posiana po mych szafkach, muszę ich poszukać), który zrobiłam 2 dni temu. Przedstawia on smoka w locie. Robiłam go 5 godzin, szczerze mówiąc to przez to, że miałam jednodniową karę na komputer i TV + nie chciało mi się czytać książki
Dobra, nie bedę przynudzać, oto rysunek:
Smok w całości.
Pysk smoka.
Przednie łapy smoka.
Tylnie łapy.
Co myślicie? Przepraszam, że to zdjęcia, a nie skan, ale skaner jest kaput
항상 잠을 자고 싶다
Piękne, piękne, piękne i jeszcze raz piękne! *.* I to cieniowanie... No cudo jednym słowem!
Tusia masz talent!
Ten rysunek to czysta zajebistość
Bardzo ładny smok. Więcej raczej nie napiszę, bo nie jestem krytykiem sztuki, ale podoba mi się Może mogłabyś zrobić kilka takich rysunków związanych z Oddworldem i zostać uhonorowana na oddworld.com?
Podzielam zdanie Marabitka.
Ja też nieco próbowałem i kilka prac związanych z Oddworld zrobiłem ale to jakieś wybitne rzeczy nie były.
Więc może w Tusi drzemie artysta?
"I love it when a plan comes together"
Żonka
Dzięki Wam wszystkim strasznie Podbudowaliście mnie bardzo, serio.
Marabit, Mulcz: Mogę coś tam spróbować, zobaczymy, jak Ejbiak albo inny Mancz by mi wyszedł.
Teraz kończę akurat kolejnego smoka (mam smokofobię), ale potem zabierzemy się za jakiegoś Oddka. Zobaczymy czy wyniknie z tego jakiś kolejny patyczak czy coś znośnego dla oczów
항상 잠을 자고 싶다
WOW! Jestem pod wrażeniem! Kawał solidnej roboty, ale podobnie jak Marabit i Mulcz, kompletnie nie znam się na rysowaniu (sam rysuję jak kura pazurem).
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Żonka
Kurde, miałam tutaj jeszcze we wrześniu wrzucić tego smoczka, ale zapomniałam <fail>. Dobra, ale za to mam dla Was tego smoka i "zapowiedź" (na smaczek) nowego rysunku. Mam też parę rysunków z ODDa, ale dałam je do oceny w szkole, więc ich dziś nie wrzucę.
Dobra, nie zbaczam dalej z tematu, oto smoczek (gorszy niż poprzedni, ale chyba nie aż tak) :
CAŁOŚĆ:
Głowa w pierwszym przyblizeniu:
Paszcza (rawr ):
IN PROGRESS:
Dopisek: Chciałabym cos sprostować. Ja tych rysunków nie biorę od tak, z głowy, aż tak dobra niestety nie jestem . Smoki rysowałam, wzorując się nieco na okładkach książek "Smoczego Jeźdźca" i "Wojen Świata Wynurzonego t.1". Zapowiedziany obrazek Ciela też nie rysuję sama, z łba, tylko patrzam na pewien niewyraźnie wydrukowany rysunek z neta. Wiem, że teraz pewnie co nieco stracę w Waszych oczach, jako artystka, ale nie zamierzam oszukiwać, że jest to tylko i wyłącznie moja praca
. Cóż, patrzanie i rysowanie jest i tak lepsze niż odrysowywanie, nie?
EDIT: Ciel od głowy w dół jest jeszcze nie skonczony, więc bez hejtów A, no i włosy, bo je zawsze zostawiam sobie na koniec, na smaczek.
항상 잠을 자고 싶다
Ja nawet przerysowując nie zrobiłbym tego choć w połowie tak ładnie -_- Jak dostaniesz z powrotem oddworldowe to nie zapomnij adresu forum gdzieś na nich dać
Widzę, że ten sam talent, co u mnie. Umiem rysować dostatecznie, żeby można było jakoś na to patrzeć, tylko, jeśli na coś patrzę. Ale dawno tego nie robiłem i musiałbym się choleeeeernie zmusić do tego. Prace, Tusia, masz zarąbiste i chyba nikt nie ma ku temu sprzeciwów. Może jeszcze kiedyś się nawrócę...