Co do gameplaya. Dla mnie bomba, oprawa graficzna prezentuje się należycie, zastrzeżenia mogę mieć tylko do ingerowania w ten oryginalny świat. Widać, że twórcy chcieli dołożyć coś od siebie i dodali duperele w postaci zmienionego mechanizmu windy. Oczywiście jest to pre-alpha i jeszcze mnóstwo rzeczy zostanie zmodyfikowanych. Martwią mnie tylko dialogi, zostały zmienione i nie przekonują mnie za bardzo...Zbyt luzacka barwa Abe'a taka zamerykanizowana. Animacja opętania Sliga a właściwie jej brak też rzuca się w oczy, no ale to na pewno zostanie doszlifowane i będziemy mieli tak jak w oryginale, no i ptasi portal
Nie mogę się doczekać kolejnych nowinek i kadrów, Rapciur Fams mnie nudzi
Mimo wszystko stara odysejka ponad wszystko
"I love it when a plan comes together"
No mi już sama ślinka cieknie na samą myśl.
Poruszyliście temat o brutalności, według mnie słusznie ale chyba nie ma się co martwić bo to pre-alpha i latające mięsko wróci
A zastanawialiście się, czy wstawki filmowe z oryginalnego Abe's Oddysee również znajdą się na odświeżonej wersji? Intro w HD czemu nie ?
"I love it when a plan comes together"
Moim zdaniem Sligi za wolno biegają, to samo się tycy Mudokonów. Mogliby przyśpieszyć tak ze 25-30%
Marabit napisał:
Wyobraźcie sobie, jak będzie wyglądać Paramonia czy Scrabania.
Tego się najbardziej niecierpliwie! Scrabania <33
Mam nadzieję, że utrzymają to w takim samym klimacie jak było, błagam niechaj to się nie zmieni, bo co jak co
ale jestem okropnie przywiązany do klimatu Scrabanii i to lvl, który za każdym razem stawiałem na drugim miejscu
jako ten zajebisty smaczek
Po obejżeniu tego gameplaya jestem całkiem pozytywnie zaskoczony, mimo pre-alphy
Pewnie wejdzie jeszcze dużo dopieszczeń także musimy czekać.
PS.:
Mullock napisał:
Rapciur Fams mnie nudzi
Mnie też