GlockStar
Z tego co widziałem na zewnątrz lepiej .
Żonka
Taak. Na zewnątrz jest dużo lepiej. Można pooddychać smrodem tysięcy (setek ?) Sligów A to zielone niebo bardzo malownicze.Pewnie ma taki kolor od tego zapachu ...
Tak swoją drogą, jak byłam w tych barackach, czy jak to się tam pisze, zaciekawiło mnie to jak te sligi bez spodni tak szybko je ubierają, jak wkładają swoją łapę w ten przycisk, czy co to to tam jest. Te gacie się na nich materializują, czy co? ; )
wiem, durne pytanie, ale mnie to trochę ciekawi. ; d
항상 잠을 자고 싶다
Żonka
Noo tak, komicznie by to wyglądało xD a ten karabin? tam pisze tylko 'getcha pants', o karabinie nic nie wspominają. Można by się do tego przyczepić
항상 잠을 자고 싶다
Żonka
Miejscami bardzo Zawsze wkurza mnie, to miejsce, gdzie trzeba wchodzić do 4 drzwi, żeby Mudki uratować.
항상 잠을 자고 싶다
Tusia10 napisał:
Miejscami bardzo
Zawsze wkurza mnie, to miejsce, gdzie trzeba wchodzić do 4 drzwi, żeby Mudki uratować.
do tych drzwi nie trzeba wchodzić (jedynie można ale wystarczy je poprostu otworzyć i nic więcej).
Żonka
Ale mi chodzi o to, że trzeba wejść, żeby URATOWAĆ Mudki. Jak ktoś chce przejść grę na 100 persent, to niestety, ale trzeba.
항상 잠을 자고 싶다
A, no chyba że tak. No to masz rację -to wkurzające wtedy jest
Wyjęty spod prawa
Slig barracks to bardzo fajna lokacja. Dla mnie najłatwiejsza. Ze względu na głupotę sligów. Ale mi najtrudniej w Bonewerkz. Są powody na początek jest łatwo. Później na koniec jest moim zdaniem za dużo slogów. Podkreślam że to tylko moje zdanie! I z góry prze przepraszam że piszę o Bonewerkz w temacie o Slig Barracks .