Ja na początku myślałem że to jest bank
Ja w Odysei po prostu uwielbiam Rapture Farms. Zwłaszcza na początku, bo później to nic innego niż męczarnia (wejść do Rapture Farms jest cholernie trudno, a później jeszcze te Zulagi jakieś nudne jak dla mnie).
Lokacja kojarzy mi się z młodością jak popylałem w demko. No co tu dużo mówić, najbardziej mi zapadła w pamięć, jest dość fajna, można swobodnie poskakać, pouciekać przed Sligami i tak dalej, miodzio.
W Exoddusa nie grałem, jak przejdę to napiszę co mi się tam najbardziej podobało.
Jak mówi mój brat Rpa (czyt.eRPeA) farma. A na sligi mówi "zelone musynki z stselbom" ( czyt. zielone murzynki ze strzelbą)
GlockStar
@up Fajnie chyba takiego brata mieć . Ja najbardziej lubię FeeCo Depot, bo kocham Glukkonów
, a najbardziej Lulu, Texa i Lady Margaret - ludzie Glukkoni u władzy
. A poza tym FeeCo fajne, w sumie proste dużo min, i łykanie piwka :chleje:, a potem fart, chant i j*b xD...
Żonka
Marabit napisał:
W Oddysee RuptureFarms i Paramonian Temple, w Exoddus Slig Barracks i SoulStorm Brewery.
Jak wyżej.
Ja tylko dodam jeszcze w Oddysee, że Stockyard jest zaje*isty Wpisuje go na listę
(Jako pierwsza?)
Ostatnio edytowany przez Tusia10 (2011-09-22 08:32:01)
항상 잠을 자고 싶다
Z Oddysee bardzo polubiłem Repture Farms, Scrabanie i Paramonie.
Z Exeddusa spodobało mi się Necrum i..... Slig Barracks
Ostatnio edytowany przez Tails170 (2012-03-29 12:33:22)
BagoniQ napisał:
Ja w Odysei po prostu uwielbiam Rapture Farms. Zwłaszcza na początku, bo później to nic innego niż męczarnia (wejść do Rapture Farms jest cholernie trudno, a później jeszcze te Zulagi
jakieś nudne jak dla mnie).
Lokacja kojarzy mi się z młodością jak popylałem w demko. No co tu dużo mówić, najbardziej mi zapadła w pamięć, jest dość fajna, można swobodnie poskakać, pouciekać przed Sligami i tak dalej, miodzio.
Dokładnie tak samo. Nic dodać, nic ująć
Wyjęty spod prawa
Oczywiście Vykkers Lab,The Loading Dock,Slig Barracks, Scrabanian Temple, Paramonian Temple,Mudomo Vault i Mudanchee Vault. Bardzo fajne lokacje w Exoddus'ie i Oddysee'ju
Jeden z najlepszych, najbardziej epickich momentów w grze. To jest wisienka na torcie. Epilog mojej ulubionej lokacji, zawsze mi smutno jak muszę wejść w portal.
Pamiętam do dzisiaj jak trudziłem się z Nestem w Scrabanii i gdy dostało się w końcu do tych drzwi to odczułem ulgę. Tu można odetchnąć i podziwiaćm posążek
"I love it when a plan comes together"
Mudomo
Paramonia, Scrabania oraz Repture Farms.
//Mullock: Ostrzeżenie za złamanie 8 punktu regulaminu; 15%