masz racje
a tu taka mała zmiana Egypt Update i co sądzicie wiadome że za dużo nie można powiedzieć o jednym obrazie ale zawsze coś xD
Ostatnio edytowany przez Delux492 (2014-02-18 19:29:48)
Według mnie można byłoby sprawić by pierwszy plan przypominał bardziej styl tła albo na odwrót, ale i bez zmieniania jest całkiem dobrze.
pierwsze tło było nawet fajne ale dobre jako tapete a nie jako mape do gry tutaj jest lepiej i ładniej estetyczniej
to tło i ciemne elementy no nie jest złe ale szczerze i tak wole tak jak zrobiłem czyli tak jak tutaj.
Ostatnio edytowany przez Delux492 (2014-02-18 20:56:39)
.
Ostatnio edytowany przez Delux492 (2020-02-07 18:43:21)
.
Ostatnio edytowany przez Delux492 (2020-02-07 18:43:39)
no to moja aktualizacja ehyptu i jak?
Te piramidy to chyba trochę za małe ^^ Próbuj robić tła mając na uwadze rozmiar ejbiaka, bo to wygląda trochę jakby chodził po piaskownicy a nie pustyni ;p
racja ale zapomniałem że to nie to co dodałem bo to jest tapeta oddworld a prawdziwy projekt mam tu prosze a i to jest coś podobnego do egyptu prawie egypt
Ta pustynia to nie wypał ale zdecydowanie to ciemne jest dla mnie najlepsze jest aktualnie 7/14 poziomów zrobione wkładam w to dużo pracy i serca
Ostatnio edytowany przez Delux492 (2014-03-16 23:17:49)
Spoko no już nie długo jakieś demo jeszcze trochę pracy nam nad tym ale napewno niedługo coś dodam :d a widziałeś screenshoty? Mojej oddysee sa na początku tego tematu polecam zobaczyć
Potrzebuję mnóstwo screenshots z Munch Oddysee Lokacja Vykkers Labs pomoże mi ktoś?
https://www.youtube.com/watch?v=UvmxuLV … _-95BPJuKQ Nowe ScreenShoty