"Moja Apolgia"
Witam, wszystkich to ja Tails. Tak to ten sam wkurzający dzieciak, który zasługuje tylko na bana.
Jednak zanim go dostane chciałbym omówić calutką przygodę z tym wszystkim, co robiłem itp.
1. To był ten przełomowy moment, kiedy dostałem się na forum.... pierwsze forum na jakim byłem.
Byłem, wielkim fanem Slima i zajerestrowałem się głównie dla niego.... teraz sobie zdaje sprawę z tego wszystkiego...
Byłem, wtedy młody i głupi i starałem się być fajny pisaniem co chwila "" itp.
Kłamałem w dużo rzeczach czyli : nie miałem PSX'a, nie miałem 13 lat, nie grałem np. na Sega Mega Drive i można dłuuuugo
wymieniać.
2. Oczywiście nie obyło się bez żartów ze mnie, wyśmiewania i wstawiania durnych obrazków. Możliwe, że nie uwieżycie mi
że się zmieniłem, ale jakoś nie będę płakał.
3. Moje multikonta... to był chyba najdurniejszy pomysł jaki w życiu zrobiłem, tylko prosiłem się bana, teraz naprawdę
nie chce się na nie patrzeć bo wiem tylko jedno.... byłem durny jak nikt na tym forum.
Aha, i jeszcze moja własna opinia. Mimo iż, tyle ze mnie się naśmiewaliście to pokachałem to forum. Byliście normalnymi
ludźmi a nie jak bydło z mojej klasy. Wybaczam wam to wszystko mimo iż was to pewnie nie interesuje. Dziękuje że
otworzyliście mi cały ten forumowy świat, w którym odkryłem tyle zarąbistych for. Najbardziej dziękuje jednak Drippickowi
za to że jako jedyny ze mną utrzymuje kontakty.
Dzięki i przepraszam że natrafiliście na kogoś takiego jak...
- Tails.
Zmieniłem dla Ciebie rangę z takiej "fe brzydkij" na standardową i wyzerowałem rejestr ostrzeżeń.
Witamy z powrotem i zapraszamy do udzielania się na forum
Widać zmianę nawet w pisowni Fajnie, że wracasz, sorry za naśmiewajki, czasem się śmiejemy ze śmiesznych zdarzeń. Nikt nigdy nie chciał urazić nikogo na poważnie. Witaj ponownie. Jedna rzecz mnie zastanawia, ile Ty masz w końcu lat?
Tyle wygrać.
Siemano Tails!
Sory za mało wnoszący post, musiałem się przywitać tak oficjalniej
Marabit, nie bij!
Tails, have fun
Ile mnie tutaj nie było (Ło mój boże), nawet nie wiem o co chodzi,tak szczerze mówiąc ale wyspowiadać się wyspowiadałeś ze swoich grzechów ^ ^. Takwięc napewno nikt się nie będzie złościł.
Shauni, a działo się z tym naszym Tailsem sporo. Multikonta, nie multikonta. Przemyty narkotyków, zabójstwa, wymuszenia, gwałty... Sporo, sporo xD A tak przy okazji, to witam znowu na forum ;p
Dżdżiękuje. Może i dobrze że mnie nie było ^ ^
najgorsze jest to że dużo ludzi zapomniało już o forum
Mudokon
"Bydło z mojej klasy" - MMMMM... zupełnie jak u mnie chcieli by jeb@# wszystko co się rusza
Witam!