[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez lismati (2011-01-27 15:17:28)
Zapodaj jakieś screeny, i powiedz czy wszystko działa. W ogóle to znaczki na koniec tekstu o grzybkach pokazujących ścieżkę są zamierzone - pokazują jak wyglądają polskie litery
GlockStar
Ciężko mi to przyznać ale... Dobry z ciebie żołnierz obywatelu .
Nie pamiętam czy tak w grze było. Ale jest napisane, że jeśli chcesz wziąć więcej niż jednego Mudka wciśnij 1, a nie 2. Na początku przy pierwszym totemie zamiast ABY jest ABU.
Ogólnie mi się podoba. Dalej nie grałem. Bo spać mi się chcę, ale jutro o wszystkim napiszę. A paczka niczym się nie zabezpieczyła.
Literówki:
,,by pomoc Abe'owi i Munch'owi musisz nauczyc sie uzywac klawiaturt"
,,za pomoca tego energetyka wzbogaconekgo zelazem"
,,Sprobojuesz"
@lismati, będziesz mógł wprowadzić później oficjalną wersję 2.0? OI będą chcieli jakoś to podmienić czy co tam?
Tak, już jest w produkcji, będzie oficjalna, dołączona do patch'a i na Steamie Poza poprawą literówek, będzie jeszcze jeden, "duży", feature dodany do Muncha 2.0
Kiedy chcesz, bo tego JAW nawet nie wie, i trudno by było w paczu dodać, skoro filmiki to jakby cała gra (gra waży 3.7 GB, a filmiki 3.3 Gb )
Trzeba by to tak rozegrać, że dodajesz napisy do jakiegoś pliku txt, tymi narzędziami co ci podałem rozkonwertowujemy film na jakiś ludzki format, dalibyśmy do niego napisy i konwertujemy na .bik spowrotem (taki tutorial, żeby każdy sam to zrobił).
Trochę skomplikowane, ale to chyba dobre wyjście.
Ps. Marabit , a te Cut-scenki umieścisz na Youtubie. Dzięki tobie zaszpanowałem bratu tłumacząc cut-scenki z Odyseji i Exoddusa. Przechodzimy po kolei i chce mu też tłumaczyć w Munchu.
Jedna rzecz. Przy wyjściu z gry jest na pisane coś o XBOX itd. w 2.0 popraw to.
Zrobione, było wyjdź do xBox Dashboard, teraz będzie Windows, właściwie to kolejna wersja powinna na dniach być, choć to nie ode mnie zależy.
Shrykull
Nie no,lismati rośnie mój szacun do ciebie . Pierwszy polak który spolścił Oddworlda. Powinni oo tym pisać w jakichś książkach