Slig Barracks - miejsce gdzie rekrutowane są Sligi do służby w fabryce Soul Storm. Głównym zarządcą całego obszaru jest Generał Dripik. Baraki zajmują ogromne ilości terenów. W lokacji roi się od namiotów, strzelnic, bunkrów czy wież strażniczych - istny poligon. Jedno z najniebezpieczniejszych miejsc w grze. Z wiadomych względów pełno tutaj robali w mechanicznych gaciach.
"I love it when a plan comes together"
Oj tak! Pełno a pełno! Szczególnie na poziomie, gdzie doprowadzamy bodajże 3-ech Mudokonów do portalu, by zyskać moc przemiany w Shrykulla. Tam to się działo!
"It's about respecting the will of others and believing in your own" - Big Boss
Aaa pamiętam, jak grałem pierwszy raz to jeszcze nie wiedziałem, że jak doprowadzi się tam 3 Mudokonów to dostaje się moc Shrykulla i rozwaliłem te miny w inny sposób
W której części? hmm jest to w Abe,s Exoddus , jak przejdziej Necrum Mines , Necrum Burial Ground i dwie świątynie to możesz wejść do Slig Barracks
Zbanowany
utknołem tam w tym miejscu dzie slig chodzi a dolem sie nieda a gurom i trzeab tak turlanka zrobic zeby tam wejsc i wajchie przelozyc i windom jechac a tam mnie zabija awsze jak wchodze na gure sie wspinam
//KURWA Zainstaluj se Mozille
//Ja już na to kurva patrzeć nie mogę...
Ostatnio edytowany przez Slim (2011-02-28 22:45:20)
Stary... troszku bardziej dosłownie. A i na Youtube jest pełno filmików jak co zrobić. Jak nie to na kanał Slima "Slepyslimak" wbijaj. Ma tam zagrajmy.Poszukaj a znajdziesz. jak nie to postaraj się to bardziej szczegółowo opisać chyba że ja serio taka słaba że najprostrzych opisów nie umiem w głowie sobie uzmysłowić.
Zbanowany
he, wiesz jak sam jest sam poczontek to idzesz w dźwi a tam jest prond na gurze i napis BLOK #1 xD i tam sie idzie tam dalej i slig stoi a jeden chodzi on tam i trzeba turlankom wejsc tam i wajche przesunac i winda jedzie a ja nie weszlem tam nigdy bo mnie zabija ten xD
Aj mimo tego nic nie czaje. Ale nic.
http://www.youtube.com/watch?v=g2GKsng7 … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xwNR4z8E … re=related
Obejrz te sobie może coś pomoże. Ja jakiś niedorozwój jestem jednak.. cholerka.
Shrykull